Binnenbepleistering

De bepleistering van uw binnenmuren en plafonds vormt de basis voor de verdere afwerking van uw woning. Bij Bossuyt BV kunt u terecht voor perfect uitgevoerde stukadoorwerken, zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten.

Binnenbepleistering

Perfect uitgevoerde pleisterwerken

Binnenbepleistering is meer dan enkel ‘muren wit maken’. Het is een taak die weggelegd is voor vakmannen die de regels van de kunst beheren. Slechte pleisterwerken kunnen u nadien heel wat problemen en meerkosten opleveren. De stukadoors van Bossuyt BV zorgen ervoor dat uw leefruimtes er perfect uitzien en dat u zich comfortabel voelt in uw woning!

Vast en enthousiast team

Het is een bewuste keuze om te werken met vast personeel. Drukke periodes vangen we op door samen te werken met vaste onderaannemers. Zo zijn we zeker dat onze metsers en stukadoors over voldoende kennis beschikken om hun job uit te voeren zoals het hoort. We geven onze medewerkers alle kansen om zich te ontplooien, waardoor ze enthousiast en gemotiveerd aan elk bouwproject werken. Daar plukt u als klant de vruchten van!

PROJECTEN

Pleisterwerk villa in Hooglede
Project in uitvoering
Pleisterwerk villa in Lichtervelde
Pleisterwerk villa in Roeselare