Bouwwerken

Een nieuwe woning bouwen? Bossuyt BV is de geschikte partner voor uw nieuwbouwproject. Welke stijl en verwachtingen u ook heeft, dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect waaraan uw toekomstige woning moet voldoen. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe woning op maat, een totaalrenovatie of een projectwoning.

Bouwwerken

Unieke woning op maat

Als u wilt bouwen volgens een persoonlijk ontwerp, in een bepaalde stijl of met specifieke materialen, bent u bij Bossuyt BV aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw vragen en behoeften en denken mee hoe we uw woning zo functioneel mogelijk kunnen bouwen met de gewenste uitstraling. We begeleiden u bij de keuze van de juiste materialen in functie van uw ontwerp. Zo bouwen we voor u een unieke woning.

Totaalrenovatie

Wilt u uw woning graag eens compleet opfrissen? Of heeft u een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden? Dan kunt u bij Bossuyt terecht voor een grondige totaalrenovatie. Wij nemen uw woning onder handen van boven tot onder en houden hierbij uiteraard rekening met de gewenste stijl. Het resultaat: het huis van uw dromen!

Moderne projectwoningen

Een projectwoning van Bossuyt BV is ideaal voor wie snel wil verhuizen naar een nieuwe woonst of wie geen behoefte heeft aan een huis op maat. U kunt kiezen voor een water- en winddicht afgewerkte woning waarbij u zelf nog een persoonlijke toets geeft aan het interieur. Liever een volledig afgewerkt huis? Ook dat is mogelijk!

PROJECTEN

Appartementen Lauwe
Verbouwing Torhout
Nieuwbouwwoning Meulebeke
Woningen Waregem