Algemene bouwonderneming en pleisterwerken

Succesverhaal sinds 1959

In 1959 richtte Oswald Bossuyt een eenmanszaak op in pleisterwerken. Het bedrijf groeide en in 1970 waren er 5 medewerkers in dienst voor zowel grote als kleinere projecten. In de jaren ’80 werd er naast pleisterwerken gestart met algemene bouwwerken. Zoon Johan Bossuyt kwam in de zaak en stilaan werd de ervaring overgedragen op de tweede generatie.

 

Klaar voor de toekomst

Bossuyt BV bleef groeien. In 1990 kwam de projectafdeling erbij om gronden of panden aan te kopen, te bouwen en te verbouwen. Vanaf 2009 werden Johans zonen Ruben en Thomas Bossuyt klaargestoomd om als derde generatie de continuïteit in het familiebedrijf te verzekeren. Met de verhuis naar een modern kantoorgebouw in Torhout was het duidelijk dat Bossuyt BV klaar is voor een toekomst vol boeiende uitdagingen.

 

Vaste waarde in bouwsector

Wat begon als bescheiden onderneming in pleisterwerken is uitgegroeid tot een modern bouwbedrijf met een 40-tal medewerkers. Tegelijk is Bossuyt BV een bedrijf waar het gezond boerenverstand nog steeds hoogtij viert, zoals in de beginjaren. Gestage groei en tevreden klanten zijn topprioriteit. Dit doen we door te investeren in bekwaam personeel, een correcte prijs te bieden voor de gevraagde kwaliteit en de afgesproken uitvoeringstermijnen te respecteren. We blijven de evoluties volgen op vlak van techniek, veiligheid en milieu. Zo maken we van ieder bouwproject een succes!

 

Uw bouwproject uitvoeren samen met een ervaren partner?
Neem contact op met ons!