Getuigenissen

"Dag Thomas, Bij deze wil ik u bedanken voor de geleverde prestaties op diverse projecten. Het vertrouwen dat we hebben voor u en uw familiebedrijf zorgt ervoor dat wij u graag aanbevelen bij onze klanten. Zowel de voorbereiding, de uitvoering, als de facturatie gebeurt in één heldere lijn volgens vooraf gemaakte afspraken. Dit en uw aangename omgang met klanten zorgt ervoor dat wij u vol vertrouwen aanbevelen bij ons cliënteel. Veld-K Architectenbureau"

Mathieu Van de Velde, Veld K Architecten


“Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de gedrevenheid waarmee de vakmannen van Bossuyt BVBA te werk zijn gegaan voor de binnenbepleistering van onze kantoren en showroom. De werkzaamheden werden erg netjes uitgevoerd, perfect zoals we het hadden gevraagd. Alles werd afgerond binnen de afgesproken deadline.”

Dieter Castelein, Tuinen Dieter Castelein BVBA


"Uw prima dienstverlening wordt ten zeerste geapprecieerd door ons. Nogmaals dank voor de goede opvolging."

Karel Boddez


Zeer tevreden van de pleisterwerken die in onze nieuwbouw uitgevoerd werden! Ook de opvolging en de afwerking van de pleisterwerken zijn zorgvuldig uitgevoerd. We hebben pleisterwerken Bossuyt kunnen aanraden bij andere mensen omwille van onze tevredenheid.

Tine Demuynck - Jelle Cattelein


“Het team van Bossuyt BVBA zorgde voor een vlekkeloze bepleistering van onze woning. Ze werkten ordelijk en nauwkeurig. De vooropgestelde timing werd netjes gerespecteerd. Kortom, alles was naar wens!”

Bert Verschingel, Koekelare